Reserveren

Under Construction

Camping le Passage
Waar gezelligheid samenkomt aan de Ourthe

De Belgische Ardennen zijn gemaakt voor fantastisch mooie wandelingen, en zelfs in de herfst en de winter kunt u hier vaak nog heerlijk wandelen. Onze camping, gelegen aan de rand van het dorpje Marcourt en aan de voet van de kluizenaarskapel van Saint Thibaut is de ideale uitvalbasis om de Ardennen wandelend, per fiets of zelfs per kano te ontdekken. Camping Le Passage biedt plaats aan 50 vaste caravans en beschikt over een groot trekkersveld direct aan de rivier de Ourthe waar je als avonturier of als gezin heerlijk kunt vertoeven.

Kamperen

Camping Le Passage is de ideale uitvalbasis voor heerlijke wandelingen, kanotochten en andere spannende en avontuurlijke tochten in de Ardennen. Omdat onze camping direct aan de rivier de Ourthe ligt, is het een heerlijke plek om als kampeerder te vertoeven. De rivier nodigt uit om in te vissen, te varen en natuurlijk tijdens warme dagen om in te zwemmen en spelen.

Lang verblijf

Van oudsher is Camping Le Passage met zijn prachtige ligging aan de Ourthe de uitvalbasis voor vaste gasten uit België en Nederland. Vooral de periodes rondom het hoogseizoen zijn bij onze vaste gasten in trek. De Ardennen is namelijk in het voor en naseizoen een schitterende omgeving om het drukke leven te ontvluchten en helemaal tot rust te komen. Benieuwd naar de mogelijkheden om voor een langere periode in de Ardennen te verblijven? Lees dan verder en bekijk ons actuele aanbod met verhuurlocaties.

Wat is er in de omgeving te doen

Stuwmeer Nisramont

Stuwmeer van Nisramont

Het stuwmeer van Nisramont ligt in de buurt van La Roche-en-Ardenne en is een leuke attractie, vooral in de zomermaanden. Het stuwmeer wordt gevoed…

Ontdek La Roche en omgeving

Op 7 kilometer afstand van Camping Le Passage ligt het bekende stadje La Roche en Ardenne. La Roche ligt net als onze camping in de vallei van de Ourthe, in het hart van de Belgische Ardennen. Vanaf de 19e eeuw is La Roche al een een pleisterplaats voor reizigers. Het aangezicht van het stadje wordt gedomineerd door het Feodaal kasteel van La Roche en Ardenne. Dit kasteel is hier in de elfde eeuw na Christus gebouwd en wordt nog steeds bewoond door de geest van Berthe van La Roche die hier in de middeleeuwen woonde. Op zomeravonden wordt er in het kasteel een toneelstuk rond Berthe opgevoerd. La Roche en Ardenne is ook de ideale uitvalsbasis voor mountainbiketochten, wandelingen en kajak of kano tochten.

Friterie

Camping le Passage beschikt over een eigen friterie waar je als campinggast kan genieten van b.v. overheerlijke friet stoof uit eigen keuken. Liever opeten aan de tent? Dat is ook geen probleem.

Meer dorst dan honger dan kun je ook terecht bij de kantine naast de friterie. We serveren u graag één van onze speciaal bieren.

Camping Les Passage
Rue pont de Marcourt 1
6987 Rendeux, België

T: +32 475 39 89 07
campinglepassage@outlook.com